På plats

Nu har vi nått våran slutdestination Abisko Östra. Vi lämnade Bodens tågstation 11.01, precis som planerat, stannade i Abisko 15.20, också det som planerat. När vi klev  tåget så tyckte vi det kändes mycket varmare än vad termometern visade, Solen sken precis som våra leenden. Tågresan innehöll både det ena och det andra, mycket foto, kortspel på datorn mm. Brevid oss hade vi en mycket rolig (tyckte han själv) men underlig man, men det finns såna också. Fast man vill nog inte ens tänka på vad han trodde om oss ; ) Gubben på tåget trodde att vi var turister och hade tuggat tuggummi på våra historialektioner (Förlåt Mats). Trots att han guida oss genom hela resan så visste Erika mer än honom.

Väl framme vid stugan så slängde vi in våra väskor och tog oss an våran älskade Artcic Cat Super Jag -89, ja den är faktiskt äldre än oss själva. Den ska vara vårat färdmedel under denna resa. Efter många drag så fick vi tyvärr inte igång den men vi är på god väg. Så i morgon ska vi göra ett nytt försök då det förhoppningsvis inte är 25 grader kallt.

Nu är har vi just ätit, vi var duktiga och lagade tacos, muums. Tack Maria (Rebeckas Mamma) för sponsringen av all god mat vi fått, tur att någon vill göda oss ; )

Nog för denna gång, uppdatering kommer inom kort !
Hur har ni det där hemma i söder? ; )

/ REBECKA, ERIKA, EMELIE


Rebecka och Emelie i väntan på tåget mot Abisko.

Emelie på tåget

Våran GOODA lunch

Gällivare

Kommentarer
Postat av: Maria

Vi har det väl lika kallt som er -24.6 grader. Det var bar tycker jag att skicka med mat, glöm ej att äta upp all mat. Ni skall ju spara pengar:)

2009-02-18 @ 20:06:54
Postat av: Maria

Vi har det nog lika kallt som er -24.6 grader. Det var väl bra att ni fick mat, glöm ej äta upp allt.

2009-02-18 @ 20:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0